Blogi

Analytiikan pikastartti

Julkaistu

01.01.2023

Web-analytiikan pikastartilla teet viestinnän kehittämisestä tavoitteellista. Analytiikan työkaluilla on helppoa kerätä paljon dataa, mutta tiedon tulkitseminen ja hyödyntäminen arjessa saattaa olla haastavaa. Autamme ottamaan analytiikan haltuun helposti, sinun ja tiimisi työhön sopivalla tavalla. Samalla saat varmuutta ja rohkeutta tekemiseen.

Olipa mielessäsi asiakaspolkujen kehittäminen, SEO tai tehokkaampi viestintä, analytiikan pikastartin avulla saat itsellesi ja tiimillesi hyvät lähtökohdat sisältöjen ja verkkosivuston kehittämiseen sekä säännöllisen analytiikan seurannan aloittamiseen.

Pikastartti koostuu alkukartoituksesta ja työpajasta. Molempien sisällön suunnittelemme tarpeitasi ja tavoitteitasi vastaavaksi.

Valitse pikastarttiin itsellesi sopiva teema:

Palvelupolku kuntoon

Miten parantaa asiakkaan ostopolun toimivuutta ja käyttäjäkokemusta? Analysoimme polun tilanteen hyväksi todetuilla työkaluilla: Hotjar käyttäytymisen ymmärtämiseen ja Google Analytics liikenteen tutkimiseen sekä konversioiden seurantaan. Tiedon pohjalta kehitämme työpajassa yhdessä toimivia ratkaisuvaihtoehtoja

SEO optimointi

Autamme sinua ottamaan hakukoneoptimoinnin haltuun helpoin askelin. Hyödynnämme hakukoneoptimoinnin ilmaisia ja helppokäyttöisiä työkaluja SEO-kartoituksen tekemiseen: Keyword planner hakusanatutkimuksen tekemiseen ja Search Console sivustosi kehityksen seuraamiseen. Työpajassa suunnittelemme yhdessä toimenpiteet hakukonenäkyvyyden kehittämiseksi.

Sisältöstrategia verkkosisällöille

Hyödynnä dataohjautuvan markkinoinnin periaatteita ja luo rakennetta viestintätyöhön. Autamme sinua ja tiimiäsi löytämään asiat, joista ajankäytölle saa eniten vastinetta. Analytiikan kartoituksen avulla analysoimme olemassa olevia sisältöjä ja niiden toimivuutta. Työpajassa luomme yhdessä suunnitelman, jolla viestinnän vaikuttavuutta kasvatetaan.

Mitä saat web-analytiikan pikastartista:

Analytiikan/SEO:n asiantunteva alkukartoitus

Alkukartoituksessa analytiikka-asiantuntija käy läpi ja analysoi olemassa olevan sivuston analytiikan ja koostaa löydökset ja suositukset ymmärrettäväksi ja helppokäyttöiseksi raportiksi.

Räätälöity tavoitetyöpaja

Koottu ymmärrys ja analyysi käydään yhdessä läpi työpajassa. Saat konkreettisia ratkaisuehdotuksia ja ohjeita työskentelyyn sekä selkeät suuntaviivat jatkoon.

Varmuutta ja rohkeutta

Opit ymmärtämään paremmin analytiikan työkaluja sekä sitä, miten voit vaikuttaa työsi tuloksiin. Lisäksi voimme taata, että opit uutta asiakkaistasi ja yllätyt analytiikan tuloksista!

Ota yhteyttä ja varaa oma pikastarttisi

Muistathan että Google:n Universal Analytics vaihtuu Google Analytics 4:ään 1.7.!  Katso ohjeet päivitykseen täältä.

Share

Written by

Soila Oinonen

Soila Oinonen

Designer

  • soila@exovedesign.com

More from the blog