Palvelut

Data ja analytiikka

Datasta arvoa liiketoiminnan kehittämiseen ja päätöksenteon tueksi.

Datan avulla liiketoimintaa johdetaan parempaan tulokseen, kehitetään asiakaskokemusta ja luodaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Tärkeintä on hahmottaa miten kyvykkyyksien avulla saadaan tuotettua arvoa loppuasiakkaille. Me Exove Designilla tuemme uusien mahdollisuuksien tunnistamisessa. Tiimeistämme löytyy niin datan ja analytiikan kuin palvelumuotoilunkin ammattilaisia.

Analytiikka ja hakukoneoptimointi (SEO)

Web-analytiikan avulla saat ymmärryksen sivuston vierailijoiden käyttäytymisestä, kiinnostuksen kohteista ja palvelupolkujen toimivuudesta. Tiedon avulla saat kehitettyä verkkopalvelusi käyttökokemusta ja parannettua konversioita. Autamme asettamaan seurattavat tavoitteet sivustollesi (KPI:t), rakentamaan tarvittavat mittarit ja seurantanäkymät, sekä ottamaan analytiikan haltuun osana jatkuvaa kehittämistä. Tuemme analytiikan käyttöönotossa kouluttamalla ja auttamalla kädestä pitäen.

Tavoitteet hakusessa? Tutustu, miten pääset alkuun analytiikan hyödyntämisessä.

Hakukoneoptimonnilla (SEO) sijoitut paremmin hakukoneissa ja kasvatat verkkosivustosi kävijämääriä. Autamme sinua löytämään oikeat hakusanat, joilla tavoitat kohderyhmäsi ja ohjaat asiakkaat oikean tiedon tai palvelun äärelle.  

Kysy lisää avainsanatutkimuksesta ja SEO-klinikoista

Tiedolla johtaminen

Autamme sinua datan hyödyntämisessä, jotta voisit palvella asiakkaita ja muita sidosryhmiä paremmin, sekä kasvattaa ja kehittää liiketoimintaasi. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa dataohjautuvaa kulttuuria, jonka myötä koko organisaatio oppii hyödyntämään dataa työssään ja siten toimimaan tuottavammin ja fiksummin. Suunnittelemme tavoitteitasi vastaavat raportoinnin ratkaisut, joilla saat datan osaksi päätöksentekoprosessia. Tiedon visualisointi auttaa ymmärtämään kokonaiskuvaa ja löytämään uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseksi.

Asiakasdataa analysoimalla voit ymmärtää syvällisemmin asiakkaittesi tarpeita ja tuottaa parempaa palvelua personoimalla tarjonnan kunkin asiakkaan henkilökohtaisiin tarpeisiin. 

Lue lisää: Vaikuttava asiakaskokemus

Koneoppiminen / tekoäly (AI)

Hyödynnämme uusimpien teknologioiden ja tekoälyn mahdollisuuksia asiakaskokemuksen kehittämiseksi. Voit löytää uusia mahdollisuuksia esimerkiksi palvelukokemuksen personoinnista, päätöksenteon automatisoinnista tai tekstimuotoisen asiakaspalautteen analysoinnista.

Kiinnostuitko teköälyn mahdollisuuksista? Ota yhteyttä!

 

Lue lisää blogista:

Tutustu muihin palveluihimme

Share