Blogi

Neealle palkinto parhaasta suunnittelusta

Julkaistu

17.02.2023

Suunnittelijamme Neea Laakso on voittanut parhaan käyttöliittymäsuunnittelun palkinnon Finnish Web Awards-kilpailussa Tampereen kaupungin verkkosivustolle suunnittelemastaan käyttöliittymästä.

Tampere.fi-sivusto joka sai myös kilpailun pääsarjassa kultaisen palkinnon sekä palkinnon parhaasta teknisestä toteutuksesta on raadin mukaan ”hieno ja toimiva palvelusivusto”.

Ruutukaappaus Tampere.fi-sivuston etusivulta

 

Työssään Laaksolla oli tukena suunnittelutiimi, johon kuuluivat suunnittelijamme Katri Pakula, Markus Aranko, Anna Savisaari sekä Nelli Nisula. Projektin menestyksen kannalta ratkaisevassa osassa olivat myös Tampereen kaupungin projektipäällikkö Satu Aalto sekä kumppanimme Exove Oy:n projektin teknisestä toteutuksesta vastanneet kehittäjät Kalle Kipinä ja Anna Solantausta.

”Muun tiimin kanssa muotoilimme laajasta vaatimusmäärittelystä konseptin, joka mahdollisti monia eri toteutusmahdollisuuksia ja sisälsi niin sanotusti reippaasti liikkuvia osia. Huikeinta minusta on se että lopullinen toteutus on niin hallittu ja siisti – hatun nosto siitä Neealle.”
Markus Aranko, konseptisuunnittelija

Neea kuvaa itseään monipuoliseksi ja monialaiseksi suunnittelijaksi, joka suunnittelee kauniita, käytettäviä, saavutettavia ja kestäviä digitaalisia palveluja. Siinä hän on täysin oikeassa. Onnittelut Neealle ja kiitokset että toimit suunnan näyttäjänä tiimissämme!

Täältä kilpailun-sivustolle

Share

Written by

Pekka Antti-Poika

Pekka Antti-Poika

Futunautti

  • pekka@exovedesign.com
  • +358 40 587 6859

More from the blog