Palvelut

Palvelumuotoilu

Parhaat palvelut syntyvät aidoista käyttäjän tarpeista. Palvelumuotoilun avulla löydämme uusia mahdollisuuksia, ratkomme käytettävyyshaasteita ja luomme mahtavia verkkopalveluja. Me Exove Designilla uskomme, että parhaat palvelut syntyvät aidoista käyttäjän tarpeista. Meistä on tärkeää, että palvelun tulevat käyttäjät kulkevat mukana koko matkan suunnittelun ja kehityksen läpi. Palvelumuotoilun avulla löydämme uusia mahdollisuuksia, ratkomme käytettävyyshaasteita ja luomme mahtavia verkkopalveluja. 

Käyttäjäymmärrys

Syvällinen asiakasymmärrys on avain loistavien palvelukokemusten suunnittelulle. Ymmärtämällä käyttäjän maailmaa löydämme ratkaisemisen arvoiset ongelmat, jotka ovat muutettavissa kannattavaksi liiketoiminnaksi. Yhdistelemällä laadullista ja määrällistä tietoa käyttäjistä luomme syvällisen ja tarkan kuvan asiakkaistasi ja heidän tarpeistaan. 

Sisältösuunnittelu

Toimiva verkkosisältö syntyy huolella suunnitellen ja käyttäytymisdatan avulla iteroiden. Hyvin kirjoitetun tekstin lisäksi rakennuspalikoiksi tarvitaan helposti hahmotettava mutta monipuolinen sivurakenne, viestiä tukevaa visuaalista esittämistä ja liiketoiminnan tavoitteita palvelevia jatkopolkuja. Autamme sinua luomaan verkkosisältöjä, jotka välittävät viestisi tehokkaasti ja sisältöstrategian, jonka avulla kehität sisällön laatua suunnitelmallisesti ja takaat palvelusi menestyksen.

Käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelu

Käyttöliittymäsuunnittelumme ytimessä on toimivan käyttökokemuksen takaaminen kaikille. Suunnittelumme noudattaa saavutettavuuden periaatteita ja nojautuu aitoon dataan palvelun käytöstä.

Käyttökokemuksen suunnittelu on avainasemassa, olitpa luomassa uutta palvelua tai kehittämässä olemassa olevaa. Hyvällä käyttökokemuksella palvellaan sekä käyttäjien tarpeita että edistetään palvelun liiketoiminnallisia tavoitteita. 

Käytettävyystestauksella löydämme tärkeimmät kipukohdat ja parannusehdotukset todellisten käyttötapausten ja käyttäjien suorittamien tehtävien pohjalta. Jo pienilläkin parannuksilla on suuri merkitys, kun tavoitteena on varmistaa palvelun sujuva, tehokas ja virheetön käyttö.

Konseptisuunnittelu

Vahvalla, hyvin dokumentoidulla konseptilla on tärkeä rooli palvelukehityksessä ja verkkosivu-uudistuksissa. Selkeä konsepti ohjaa tekemistä koko prosessin ajan, onnistuneesta kilpailutuksesta sujuvaan julkaisuun asti. Konseptointityön tuloksena saat selkeät suuntaviivat palvelun kehittämiselle sekä lähitulevaisuudessa että pitkällä tähtäimellä. 

Teemme konseptointityön yhdessä asiakasorganisaation ja käyttäjien kanssa. Työvälineinä käytämme mm. osallistamista, palvelumuotoilutyöpajoja ja nopeita prototyyppejä. Konseptiaihioita testataan oikeilla käyttäjillä ja koeponnistetaan organisaation sisäisesti. Osallistavan työtavan tuloksena asiakasorganisaatiolle muotoutuu samalla yhteinen suunta ja tahtotila jatkaa työtä eteenpäin.

Valmis palvelukonsepti sisältää kaiken oleellisen palvelun toteutusta ja jatkokehitystä varten.

Pelillistäminen

Pelillistämisen keinoin suunniteltu palvelu ohjaa käyttäjiä eteenpäin kuin huomaamatta, positiivisen motivoinnin avulla. Pelillistäminen saa hauskuuden ja koukuttamisen elementeillä käyttäjän sitoutumaan palveluun ja innostumaan sen käyttämisestä. Voisiko sinun verkkopalvelusi tai viestintäsivustosi olla niin houkutteleva, että sinne palataan uudelleen ja uudelleen? 

Löytämällä oikeat tavat palkita käyttäjiä hinta-alennusten tai kylkiäisten sijaan palvelusi nousee uudelle tasolle. Samalla kun asiakkaidesi brändimielikuva paranee,  syvennät asiakasymmärrystä kertyvän datan perusteella, jolloin myös palvelutarjooman yksilöllinen kohdentaminen helpottuu. Suunnitellaan yhdessä, mikä motivoi juuri sinun asiakkaitasi toimimaan!

Tutustu muihin palveluihimme

 

Share