Designer

Pekka Antti-Poika

 • pekka@exovedesign.com
 • +358 40 587 6859

  Bio

  Uskon siihen, että uudet ja tulevaisuuden kestävät ratkaisut voivat muuttaa maailmaa paremmaksi paikaksi. 

  Olen aina kiinnostunut uusista haasteista ja minulle on tärkeää, että voin jatkuvasti kehittää omaa osaamistani ja oppia uutta. Skannaan jatkuvasti ympäristöäni ja etsin uusia johtolankoja käänteentekevistä ilmiöistä. Minulla on monipuolinen tausta biologian tutkijana ja tätä ennen laaja-alaisissa työtehtävissä. Tästä on ollut paljon hyötyä työssäni palvelumuotoilijana, koska olen oppinut näkemään asioita eri näkökulmista. Yhdistelemällä laajaa kokemuspohjaani tulevaisuuden ilmiöihin, autan asiakkaittani kehittämään parempia ja kestäviä palveluita, jotka vastaavat loppukäyttäjien todellisiin tarpeisiin.

  Minua motivoi käyttää kykyjäni yhteisen hyvän edistämiseen ja olen vakuuttunut siitä, että paras liiketoiminnallinen hyöty saavutetaan suunnittelemalla tulevaisuuden kestäviä ja inklusiivisia asiakaskokemuksia.

   

  Lisää jengiä