Blogi

Tekoäly kollegana: koulutus Chat GPT:n hyötykäyttöön

Julkaistu

18.10.2023

Tekoäly on nykypäivänä entistä keskeisemmässä roolissa monissa eri tehtävissä, aina hakukoneoptimoinnista ennakoivaan analyysiin. Mutta miten tekoälyä tulisi lähestyä työkaluna ja mihin se todella soveltuu?

Tule mukaan koulutukseemme, jossa sukellamme syvälle tekoälyn maailmaan ja opettelemme hyödyntämään Chat GPT:n mahdollisuuksia. Asiantuntijamme, jotka ovat soveltaneet tekoälyä omassa arjessaan, sparraavat sinua konkreettisten esimerkkien kautta, miten voit tehostaa omaa työtäsi ja poistaa aikaa vieviä manuaalisia prosesseja tämän uuden “kollegan” avulla.

Koulutuksen perustiedot

Kesto: 3 h, sisältää 15 min tauon
Kieli: Suomi / Englanti
Hinta: 2 750€ + alv

Voimme tarvittaessa räätälöidä koulutuksen kestoltaan ja osallistujamäärältään juuri sinun tiimisi tai vaikka koko organisaatiosi tarpeisiin.

Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä juuri sinun tiimillesi tai organisaatiolle sopiva koulutus.

Koulutuksen sisältö:

 1. Tekoälyn käyttö yleisesti: mihin se sopii ja mihin ei?
  Parhaimmillaan tekoäly avaa uskomattomia mahdollisuuksia, mutta kaikkeen se ei vielä pysty. Kerromme, millaisissa työtehtävissä hyödyt tekoälytyökaluista eniten, ja mitä virheitä kannattaa välttää.
 2. Miten keskustelen tekoälyn kanssa ja saan sen tekemään mitä haluan – ohjeet uuden kollegan kouluttamiseksi
  Käymme läpi metodin, jolla yhteistyö tekoälyn kanssa on sujuvaa. Opetamme huomaamaan virhetilanteet ja käsittelemään tekoälyn erityispiirteitä niin, että uuden työkalun käyttö
 3. Valitsemasi teema: Konkreettiset vinkit tekoälyn hyödyntämiseen valitsemasi aihepiirin työtehtävissä
  Syvennytään teemaan tarkemmin esimerkkien ja käyttötapausten kautta. Jaamme omat kokemuksemme onnistumisista ja ongelmatilanteista sekä esittelemme case-projekteja, joissa tekoälystä on ollut hyötyä.
 4. Harjoittelua
  Tehdään teemaan liittyvä harjoitustehtävä, jonka aikana opit käytännössä parhaat tavat työskennellä uuden kollegasi kanssa. Omaan työhösi liittyvän tehtävän kautta saat heti käyttöösi arkea helpottavan työkalun ja varmuutta osaamisesi laajentamiseen tekoälyn kanssa.

 

Tarpeisiisi räätälöity koulutus

Lähestymme ChatGPT:n käyttöä juuri sinun tarpeidesi mukaan, esimerkiksi seuraavien teemojen kautta:

 • kirjoittaminen ja käännökset
 • SEO/hakukoneoptimointi
 • datan käsittely
 • koodaaminen
 • oman työn sparraaja
 • myynnin tuki
 • ennakointi

 

Koulutuksessa käymme läpi Chat GPT:n ja muiden teemaan liittyvien AI-työkalujen käyttöä konkreettisten esimerkkien kautta. Kouluttajamme ovat hyödyntäneet tekoälyä omassa työssään jo vuoden ajan ja kartuttaneet kokemusta siitä, missä tehtävissä tekoälykollegasta on eniten apua.

Joko aloitetaan?

Oletko kiinnostunut osallistumaan koulutukseen? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä sinulle parhaiten sopiva ajankohta.

Flat vignette illustration on a white background depicting a likable robot's hand with a pointing finger, drawn in a friendly and simplistic style reminiscent of the previously referenced image.
Jätä tylsät hommat robolle ja keskity itse olennaiseen.

Millaista työskentely ChatGPT:n kanssa on? Katso suunnittelijamme ajatuksia robottikollegasta.

Share

Written by

Pekka Antti-Poika

Pekka Antti-Poika

Futunautti

 • pekka@exovedesign.com
 • +358 40 587 6859

More from the blog